8 Nisan 2012 Pazar

EEOSE KİRPİK UZATICI SERUM 10 ML

Biliyorum bir çok hanım kaşım yok kirpiğim yok diye isyanlarda, bende onlardan biriyim tabi ki, neler denemedik ki her akşam sarımsak sürmeler, badem yağlarına bulanmalar vs vs... Biliyorum bazılarında işe yaramıştır ama ne yazık ki bende değil, hatta en son kaşlarımı boyadılar gözümün üstünde bir şeyler olduğu ortaya çıksın diye tabi ki de gene araştırma yaptım ve EEOSE KİRPİK UZATICI SERUM'a ulaştım baya da yorum okudum, bazıları olumlu bazıları olumsuzdu ve en üzücü olan kısmı 6 ay sonra kaş ve kirpiklerin eskine haline döndüğünü söylemeleriydi. Yani ürünü düzenli şekilde kullanmak gerekiyor. Ben kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu ve gözlemlerimi bir aktarayım dedim gene;

-Eczaneye gittim ve sadece bu ürünü buldum ve aldım.

-İlk önce elinize büyük bir kutu geçiyor bir açıyorsunuz içini o serum denilen şey minicik bir şey o yüzden kutuya sakın kanmayın ve asıl komik olan kulak temizleyici stickler gibi serumu uygulamak için sticler çıkıyor. Bunları kullanmanızı tavsiye etmiyoruz çünkü bu çubukların ucunda ki pamuklar gereksiz yere serumu emiyor ve boşa gidiyor. 

-Bu yüzden kullanmadığınız bir eye-liner (bir güzel temizledikten sonra, ılık suda) varsa yada serçe parmağımızın ucuyla sürmenizi tavsiye ediyoruz. Bu şekilde çok az harcamış olup daha uzun süre kullanabiliyorsunuz ki benim şu an serumum da neredeyse hiç azalma yok. Kullanım ömrüne de 6 hafta gibi bir süre biçiyorlar bilesiniz.

-Her akşam düzenli şekilde yatmadan önce sürünmeyi unutmayın sakın.

- İlk haftadan itibaren biraz biraz etkisini görmeye başladım ama psikolojik sanıp susma kararı aldım ve bir tek ev arkadaşıma söyledim hatta onuda çekinerek söyledim :)

-Ama ikinci haftadan itibaren bütün arkadaşlarım kirpiklerimin ne kadar sıklaştığını ve uzağını söylemeye başladılar. hatta Göz kapağımız içinde olan ama hiç olduklarını belli etmeyen kirpiklerim birden bire varlıklarını belli ettiler. hatta onların çok tatlı olduklarına karar verdik.

Şu an çok mutluyum bu kadar bile olsa yeterli... :)







1 yorum: