10 Nisan 2012 Salı

CLINIQUE -even better- sıvı Fondöten

Öncellikle CLINIQUE  oldukça iyi bir marka bunu belirtmek isterim. Bu markaya yönelmem bir arkadaşımın tavsiyesi ile oldu karma bir cilde sahip olduğum için yüzümde yağlanmalar oluyordu bende bu tavsiyeye uyup Almanya'dan 22 avro'ya aldım fiyatı belirtme amacım eğer yurtdışından gelen bir yakınınız varsa bu ürünleri Türkiye'de ki fiyatlardan çok daha ucuza alabilirsiniz çünkü bu ürün Türkiye'de 80-85 TL arası. Bundan önce Maybelline marka köpük bir fondöten kullanıyordum ama ne yazık ki cildimde kuruluk yapıyordu.

-İlk önce söylemeliyim ki cildimde yağlanma yapmıyor.

-Kapatıcı özelliği oldukça iyi ve ciltteki hasarları düzenleyici özelliği var, ben şu an düzenli olarak kullanmıyorum ama söylendiği kadarıyla eğer düzenli kullanılırsa ciltteki lekeleri giderdiği söyleniyor. Özellikle çilli hanımlar için üretildiğini söyleyebilirim.

-Kıvamına gelirsek oldukça sıvı bir yapısı var ama bir sorun yaratmıyor çünkü sürdüğünüz gibi lekeleri kusurları kapatıyor.

-Cildinizde parlama illaki oluyor çünkü kullandığınız ürün sıvı, bu güne gördüğüm bütün sıvı kapatıcılar da bu parlama durumu hep vardı bu yüzden illaki bir pudra sürme ihtiyacı duyuyorsunuz.

-Güneşten koruma özelliği de var 'SPF 15' yazısını üstünde görebilirsiniz.

-Eğer cildiniz hassas ise, egzama veya akne tedavisi görüyorsanız bu markanın bütün ürünleri oldukça uygun. Ayrıca Parfüm içermemesine rağmen kokusu kötü sayılmaz.

Tavsiye ediyoruz :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder