8 Nisan 2012 Pazar

Dior BB Cream

Dior BB Cream


Geçenlerde gene kozmetik alemlerinde gezerken görevli hanımdan bilgi almak için bir soru sordum ve bu hanım bir Dior hayranı çıktı arkadaşımla beni kolumdan tutup hoppp diye Dior standına götürdü laf lafı açarken Dior BB Cream çıkardığı ve önümüzdeki ay içerisinde geleceğini söyledi. Bir BB Cream meraklısı olarak ayrıntılı incelemeye koyuldum.

-Dediğim gibi ürün daha Türkiye'ye gelmedi ama Almanya da fiyatı: 54 avro ve bir çok bilgiyi de oradan aldığım kadarıyla aktarmaya çalışacağım.

- Görevli bayanın dediği kadarı ile krem çok etkili bir hafta gibi kısa bir sürede ciddi anlamda etkisini gösteriyormuş yani cildi nemlendirme olsun, pürüzsüzleştirme olsun oldukça etkili olduğunu söyledi. Kadifemsi bir cilt ve su bazlı bir ürün için oldukça iyi olduğunu söyledi.

- Asıl garip olan kremin tek renk olarak piyasa çıkması yani kremde değişik ten renkleri için opsiyonlar yok ama asıl iddaları çıkaracakları rengin bütün cilt renklerine uygun olması işte bu noktada insanın kafası oldukça karışıyor.

- Görevli bayanın tahmininene göre 150 TL civarı olacağını da iletelim.

- Bu kremin en büyük özelliklerinden biri de kesinlikle ekstradan güneş kremi veya nemlendirici kullanma ihtiyacı duymuyorsunuz.

-Kırışıklıkları önleme ve kapatma gibi bir özelliği olduğunu söylemeyi unutmayalım

- Okuduğum kullanıcı tecrübelerine göre kullanımı oldukça kolaymış cilt bu BB kremi çok hızlı emiyor ve yüze eşit yayılıyormuş bunun yanı sıra kıvamının çok sıvı olmadığını söylemişler. Kapatıcı özelliğinin iyi olduğununda üstünden geçmişler.



- Aslında bir örnek vermek gerekirse ; http://www.youtube.com/watch?v=cJ0Z0o1nPr0
buradan ne kadar etkili olduğunu görebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder