10 Nisan 2012 Salı

CLINIQUE- almost powder- Pudra

Bu ürünü kullanan ev arkadaşımdan aldığım bilgilere göre anlatacağım ki kendisi şu an burada bulunmaktadır. ;) Arkadaşım zamanında bir markanın hem likit hemde köpük fondöteni kullanmış cildindeki parlamadan, yağlanmadan ve cildinde akne sıkıntısı başlamasından ötürü sıvımsı fondötenlerden bıkmıştı. Bu yüzden kafayı pudraya takmıştı. Bende arkadaşıma bu markayı önerdim ki bunu denemeden önce kafayı mineralli ürünlere takmıştı ve denemişti sonuç ne yazık ki iyi değildi, bildiğiniz hiç şey kapatmamıştı. Ama biz yinede çok iyi kapatan mineralli ürünler olduğuna inanıyoruz sadece karşılaşmadık :)

-  Bu ürünü yüzüne ilk uygulattığın da ( oradaki görevli bayan sürmüştü) yüzünde oldukça iyi durmuştu biz daha sonradan yüzüne pudrayı uygulayan bayanın baya sağlam şekilde yoğun uyguladığını anladık gerçi :)

-Yapısı yoğun değil oldukça tozumsu yani fırçayı bir iki kere üstünde gezdirmeniz yüzünüze sürmeniz için yeterli.

- Şu şekilde belirtelim, lütfen bu pudradan ciddi bir kapatıcılık beklemeyelim. Ama yapısı oldukça ipeksi ve cidden kolay uygulanıyor likit bir fondöten üzerine çok güzel durabilir.

-Bana verilen temel bilgi ciltteki yağlamayı düzenlediği ile ilgili ki cidden arkadaşımda o yağlanma sorunu yok oldu ve gün boyunca yüzünde kalıyor akıp gitmiyor.

-En önemlisi artık cildinde akne sıkıntısı gibi bir sıkıntı yok tüm gün boyunca gereksiz bir yağlanma hissetmiyor ve ayrıca çok hafif bir ürün çok yoğun uygulanmazsa yüzünüzde bir pudra olduğunu hissetmiyorsunuz.

- İlk başlarda kapatıcılığından ötürü rahatsızdı ama şimdi cildinde bir düzelme olduğu için oldukça menun ve sakın hiç kapatmıyor diye düşünmeyin sürdüğünüz zaman eğer cildinizde iyi ise oldukça tatmin edici bir sonuçla karşılaşıyorsunuz. Ben baktığımda sürüp sürmediğini anlıyorum mesela.

- Unutmadan içindeki fırça ahım şahım bir fırça değil arkadaşlar o yüzden yineliyorum lütfen kendinize bu tür uygulamalar için prof. fırçalar alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder